SERVICES

Onze dienstverlening richt zich op het implementeren van strategische visie in de ‘operatie’. We vertalen strategie naar tactisch en operationeel niveau, uitgesplitst naar impact op proces, mens & organisatie en informatietechnologie. De waardeketen staat centraal in onze procesgerichte benadering van organisatie-optimalisatie. IT is typisch een belangrijke component in de projecten die we realiseren. Het draagt bij aan kostenreductie en kwaliteitsverbetering. Pakketselectie en ‑implementatie, als onderdeel van eerder genoemde organisatie-optimalisatie, is een veel voorkomende dienstverlening van ons. We zijn hierin onafhankelijk; uitgangspunt is de ‘fit’ met de situatie bij de klant.

SLIM GEBRUIK VAN DATA

Data is in de huidige tijd alom aanwezig. Zowel in interne systemen als extern beschikbaar. Een slim gebruik van data kan, in onze visie, organisaties een voordeel geven ten opzicht van de concurrentie, ondersteunen bij het afwegen van belangrijke strategische richting en het beter bedienen van de klanten van een organisatie.

Lees meer >>

PAYMENTS SERVICES DIRECTIVE II

De PSD2-regelgeving is een bijzonder voorbeeld van een mogelijkheid waarbij het ‘slim gebruik maken van data’, organisaties een competitieve voorspring kan geven. Met de komst van PSD2 zal betalingsverkeer zich radicaal ontwikkelen en voor klanten gemakkelijker, efficiënter en persoonlijker worden.

Lees meer >>

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

HEBBEN WIJ JE INTERESSE GEWEKT? NEEM DE VOLGENDE STAP

Scroll to top