ONZE FILOSOFIE EN VISIE - 'FLEXIBILITEIT VERBINDT'

Traditionele werkgever-werknemer-arbeidsrelaties behoren steeds meer tot het verleden. De continue veranderingen in de markt en snelle opkomst van innovaties zorgen ervoor dat steeds andere kennis nodig is en dus andere specialisten nodig zijn. Een toenemend aantal opdrachtgevers werkt met een flexibele schil. Deze opdrachtgevers zoeken per project de juiste expertise, maar wil daarvoor graag één aanspreekpunt.

Ook vanuit de interim professionals zelf is er steeds meer behoefte aan flexibiliteit. Zij willen zich als zelfstandig ondernemer continu ontwikkelen en een zinvolle bijdrage leveren bij de opdrachtgever. Daarnaast blijft het belangrijk om zich verbonden te voelen met collega’s en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt.

POSITIONERING

Spring United richt zich op het snijvlak van organisatie & medewerker, proces en informatietechnologie, met name in de financiële sector en voor de overheid. Met onze kennis en expertise dragen we bij aan het oplossen van complexe en uitdagende vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Onze professionals hebben een jarenlange staat van dienst
en hebben, naast solide inhoudelijke branche-expertise, een uitvoerige kennis van en ervaring met projectmanagementmethodieken zoals Prince2, Agile, Lean en Scrum.

Wij begrijpen dat door het ‘doen’ en niet alleen het ‘denken’ het mogelijk is om het volle potentieel aan creativiteit en verbeelding bij onszelf en onze opdrachtgevers te benutten.

ONZE KERNWAARDEN

  • Ondernemerschap: We staan open voor en gaan actief op zoek naar nieuwe kansen. Enerzijds voor opdrachtgevers, anderzijds als interim professionals onderling.
  • Innovatie: We blijven ons ontwikkelen in kennis en persoonlijke skills. Dit doen we door productontwikkeling, intervisie en training.
  • Saamhorigheid: Op basis van vertrouwen werken we samen aan onze doelen. Gezamenlijk dragen we de kosten voor onze activiteiten en bundelen we onze administratieve en commerciële organisatie.
  • Respect: Partners van Spring United helpen elkaar en dragen bij aan de individuele, professionele carrières. Samen zorgen we voor een uitdagende samenwerking waarin iedereen kan excelleren.

HEBBEN WIJ JE INTERESSE GEWEKT? NEEM DE VOLGENDE STAP

Scroll to top